Vila Rezidentiala Duplex cu Gradina Interioara Proprie

Pret de Start: 68.900 


Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

2 în stoc

Compara
SKU: 108 Categorie: Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte un spatios Duplex etajat de 3 camere decomandate situat in Bragadiru intr-o moderna vila exclusivista cu gradina interioara proprie. Proprietatea are loc de parcare inclus iar vila este construita in anul 2012.

Casa dispune si de o gradina interioara de cca 100 mp, frumos decorata cu acces direct din living.
Suprafata Utila: 100 mp, cu o suprafata Construita de: 120 mp.
Este formata din Parter cu living, bucatarie open, baie de serviciu si terasa.
Etaj format din 2 dormitoare spatioase, hol si baie.
Pod folosit ca spatiu depozitare.
Casa se vinde partial mobilata (bucatarie si biblioteca).
Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Amplasamentul este in Bragadiru la doar cativa km de Bucuresti cu acces rapid la soseaua expres catre capitala. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat.
Apartamentul este single, si se intinde pe doua etaje plus un pod cu o suprafata de 40 m care poate fi utilizat ca spatiu de depozitare.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm iar peretii interiori din BCA si rigips. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Apartamentul este construit din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip POROTHERM de 10 cm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Cheltuielile cu Incalzirea pe timp de iarna nu depaseste 200 RON/luna intr-o luna extrem de friguroasa.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens.
Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.
Bucataria este complet mobilata si utilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.

Din living se iese direct intr-o terasa frumos decorata cu deschidere catre o gradina meticulos amenajata peisager.
Baia de jos este o baie de serviciu iar cea de sus are dus si o suprafata de cca 6 mp.
Dormitorul principal are o suprafata de 16 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.
Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun. Proprietatea este amplasata la drum principal asfaltat. Se ajunge in cateva minute de mers pe jos la mijloacele de transport in comun, precum si la supermarketul din apropiere Lidl dar si Piata Bragadiru.

Din fata imobilului, cu masina se ajunge in Piata Unirii în cca 25 de minute.
Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).
Apartamentul este foarte bine intretinut, cu finisaje de foarte buna calitate si nu necesita nici o investitie suplimentara.
Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.

Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.
Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vila Rezidentiala Duplex cu Gradina Interioara Proprie”