Vila Individuala cu o curte cocheta in Mogosoaia

Pret de Start: 103.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 161 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala de 5 camere, cu o curte proprie de 256 mp.
Proprietatea este situata in Mogosoaia, langa lacul Chitila. Locuri de parcare: 2. Construita in anul 2017.

Suprafata Utila: 160 mp si o suprafata Construita de: 190 mp
Amprenta casei este de: 78 mp
Curtea are o suprafata totala de: 175 mp
Suprafata totala teren: 256 mp
Suprafata terasa: 27 mp
Deschiderea la drum este de: 16 metri liniari.
Drumul de acces este din piatra si este situat la o distanta fata de drumul principal asfaltat de: 400 metri.

Proprietatea este impartita pe Parter Etaj Mansarda.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie si un Dormitor.
– La Etaj avem: 2 dormitoare, inca o baie, hol si un dressing generos (poate fi transformat in dormitor).
– La Mansarda se afla o camera (dormitor) spatios open-space.
Casa se vinde se vinde partial mobilata si dotata.

Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.
Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.

Amplasamentul este in Mogosoaia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind aproape de lacul Chitila.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida BCA.
Casa este DUBLU IZOLATA termic exterior si interior cu polistiren expandat de 10 cm grosime la exterior si vata minerala in interior. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor.

Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala electrica proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Costul incalzirii intr-o luna geroasa de iarna nu depaseste 800 Ron.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, apa prin put hidrofor, fosa septica de mari dimensiuni, CATV si internet.
Gazul si apa curenta sunt disponibile exact la poarta imobilului, proprietarul nedorind insa instalarea lor. Daca se doreste, racordarea casei si la aceste utilitati se poate face rapid.

Finisajele interioare sunt de buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Usile de interior sunt de buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: Club Sportiv Argman, restaurant Casa Vanatoreasca, gradinita, iar la cca 5 minute de mers cu masina avem Mega-Image Chitila.

Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma. Casa este bine intretinuta si are finisaje de buna calitate.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.
Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vila Individuala cu o curte cocheta in Mogosoaia”