VILA Eleganta dotata Lux in Pipera

Pret de Start: 231.000 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
Cod Produs: 131 Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala insiruita de 4 camere, cu o curte proprie de 100 mp.
Proprietatea este situata in zona Pipera, intr-un complex rezidential de 60 de case. Loc de parcare 2. Construita in anul 2007.

Suprafata Utila: 184 mp, cu o suprafata Construita de: 189 mp.
Amprenta casei este de: 90 mp.
Curtea are o suprafata totala de: 100 mp (80 mp in spate si 20 in fata)
Suprafata totala teren: 189 mp
Deschiderea la drum este de: 8 metri liniari.

Drumul de acces este din asfaltat si iluminat.

Proprietatea este impartita pe Parter Etaj Mansarda.
– La Parter avem: Living, Dinning, Bucatarie, o Baie si o Debara.
– La Etaj avem: 3 dormitoare, doua bai, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare open-space.

Casa se vinde complet mobilata si utilata. Sistemul de incalzire este prin pardoseala.

Amplasamentul este in Pipera in cartierul American-Village. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exterior/interior sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Casa este construita din beton/caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Bucataria este noua, complet mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.

Baia de la parter este de serviciu iar cele de la etaj are una cada iar cealalata dus. Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun, supermarket, gradinita, cresa, scoala, etc.

Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Cheltuielile de paza, securitate si mentenanta lunare sunt de 30 lei/luna.

Casa este noua, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.
Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VILA Eleganta dotata Lux in Pipera”