VILA DUPLEX CU 250 MP DE GRADINA FRUMOS AMENAJATA

Cotatie Curenta: 79.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Puteti face oricand o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-720-420-200. Completati formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii.
Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Licitatia se termina la: 31/01/2019 12:00

Compara
Cod Produs: 860 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare va prezinta o Vila Duplex cu 3 camere, cu o curte proprie de 250 mp. Proprietatea este situata in Domnesti, langa Bucuresti. Locuri de parcare incluse 3. Construita in anul 2012.

Suprafata Utila: 100 mp, cu o suprafata Construita de: 122 mp.
Amprenta casei este de: 59 mp.
Curtea are o suprafata totala de: 250 mp
Suprafata totala teren: 350 mp
Deschiderea la drum este de: 14 metri liniari.

Drumul de acces are toate utilitatile: apa, canalizare, gaz, este din piatra si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de 90 metri.
Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Mansarda.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie.
– La Etaj avem: 2 dormitoare spatioase, inca o baie, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare.
Casa se vinde partial mobilata si dotata.

Amplasamentul este in Domnesti. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind aproape de centura Bucurestiului.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm iar peretii interiori din BCA si rigips. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.
Casa este construita din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Utilitati: curent electric, gaze, canalizare, apa curenta (exista si put, iar cu ajutorul unui hidrofor se poate folosi pentru irigarea curtii), contract REBU, internet si TV prin fibra optica RDS.

Curtea are o suprafata de 250 mp si este amenajata cu pomi, verdeata, flori, gratar. Poarta este actionata electric prin telecomanda. In curte se pot parca doua masini, dar suprafata de parcare se poate extinde, daca se doreste.

Interiorul este foarte luminos, bine compartimentat, suprafete vitrate mari, foarte bine izolat termic. Ferestre PVC Rehau cu rulouri exterioare. Centrala termica pe gaz Buderus. Instalatii sanitare PPR.
Baile dispun de geam si sunt echipate cu instalatii sanitare Grohe, Kolo si cabina dus Ceresit.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Peretii interiori sunt din caramida.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.
Bucataria este noua, complet mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.

Baia de la parter are dus iar cea de sus are si cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta.
Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante.
Usa de la intrare este din metal. Balconul este deschis.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun precum si de magazine, scoala, cresa.
Din fata imobilului, cu masina se ajunge la Bucuresti în cca 15 minute.
Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).
Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa.
Casa este noua, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.
Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.

Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VILA DUPLEX CU 250 MP DE GRADINA FRUMOS AMENAJATA”