VILA DUPLEX CLASICA SPATIOASA IN CARTIERUL VERDE BRAGADIRU

Pret de Start: 78.990 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
Cod produs: 791 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare va prezinta spre achizitie prin licitatie online o proprietate situata intr-o zona rezidentiala din Bragadiru la 25 minute de mers cu masina de Piata Unirii din Bucuresti. Este o Casa spatioasa tip duplex cu 3 camere, cu o curte proprie de 160 mp. Proprietatea este situata in zona Bragadiru – Cartierul Verde, langa Bucuresti. Loc de parcare: inclus. Construita in anul 2013.

Suprafata Utila: 96 mp, cu o suprafata Construita de: 125 mp.
Amprenta casei este de: 53 mp.
Curtea are o suprafata totala de: 160 mp
Suprafata totala teren: 240 mp
Suprafata terasa: 17 mp
Deschiderea la drum este de: 11 metri liniari.

Drumul de acces la proprietate este pietruit si cu toate utilitatile incluse. Pana la drumul principal asfaltat distanta este de cca 100 m. Se ajunge repede la microbuz si la alte mijloace de transport in comun.

Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Mansarda.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie si o Terasa.
– La Etaj avem: 2 dormitoare mari, inca o baie, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare.
Casa se vinde complet mobilata si dotata.

Amplasamentul este in Bragadiru in Cartierul Verde. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind in acelasi timp foarte aproape de Bucuresti.
Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exterior/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Casa este construita din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatia termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.
Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Peretii interiori sunt din caramida.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Bucataria este noua, complet mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.

Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta.
Dormitorul principal are o suprafata de 16 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, si alte mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, parc, supermarket.
Din fata imobilului, cu masina se ajunge in Piata Unirii în cca 35 de minute.

Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).
Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa.
Casa este noua, cu finisaje de buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „VILA DUPLEX CLASICA SPATIOASA IN CARTIERUL VERDE BRAGADIRU”