Vila de Lux cu 5 Camere si 1000 mp in Magurele

Pret de Start: 115.000 


Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
Cod Produs: 1686 Categorie: Etichetă:
Licitatia se termina in:
0 0 3
Zile
1 4
Ore
4 8
Min
0 1
Sec

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa individuala cu 5 camere, cu un teren de 1000 mp si o curte proprie de 850 mp. Proprietatea este situata in orasul Magurele, langa parcul Otetelesanul. Locuri de parcare: 3. Construita in anul 2014.

Suprafata Utila: 170 mp si o suprafata Construita de: 213 mp
Amprenta casei este de: 106 mp
Suprafata totala teren: 1000 mp
Curtea are o suprafata libera totala de: 850 mp
Suprafata terasa: 25 mp
Deschiderea la drum este de: 17 metri liniari.
Drumul de acces este din piatra si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 100 de metri.

Proprietatea este impartita pe Pivnita + Parter + Etaj + Pod.
– La Parter avem: Living 30 mp, Birou/Dormitor, Bucatarie, Dining, o Baie, Terasa acoperita 7 mp si terasa exterioara de 25 mp.
– La Etaj avem: 3 dormitoare fiecare cu balcon, inca o baie, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare, podul fiind dublu izolat si podit.

Casa se poate vinde complet mobilata si dotata sau nemobilata.
Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.
Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta.
Dormitorul principal are o suprafata de 17 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante.
Usa de la intrare este din metal. Cele 3 balcoane sunt deschise.
In curtea din spate avem amenajat si o anexa magazine de 30 mp formata din 2 incaperi pt depozitare.

Amplasamentul este in oras Magurele. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de parcul Otetelesanu.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm.
Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put cu microstatie de epurare si dedurizare a apei, fosa ecologica, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens iar pe peretii dormitoarelor avem lambriu de lemn pt un aspect rustic.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.
Din fata imobilului, cu masina se ajunge la P-ta Unirii în 30 de minute.
Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (gaz, electricitate).

Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa.
Casa este imbunatatita cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vila de Lux cu 5 Camere si 1000 mp in Magurele”