Teren 2000 MP in Prelungirea Ghencea langa statia LukOil

Pret de Start: 800.000 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 1537 Categorii: , Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatie Imobiliara are placerea sa va prezinte o proprietate cu vanzare prin licitatie online un teren intravilan in suprafata de 2000 MP.

Terenul se afla stradal pe Prelungirea Ghencea, vis-a-vis de Luk Oil.
Terenul este pe colt de strada, avand 2 deschideri, una de 38 la Prelungirea Ghencea, cealalta de 52 pe o strada perpendiculara.

Locatia apartine de sectorul 6. Pe teren este construit un restaurant, o cladire P+1, ce are o suprafata de 270 mp . Terenul este pretabil atat pentru bloc cat si pentru alte activitati, benzinarie, supermarket, cladire de birouri, sau alte activitati. Este racordat la toate utilitatile.

Urbanismul incadreaza terenul in zona M3- inaltime maxima P+4; POT= 60% cu posibilitatea acoperirii restului terenului in proportie de 75% cu cladiri cu maxim 2 niveluri ( 8 m); CUT= 2,5.
Crm 8262.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teren 2000 MP in Prelungirea Ghencea langa statia LukOil”

Vendor Information

Product Enquiry