Hala de Productie Spatiu Industrial

Pret de Start: 3.500.000 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 1545 Categorii: , Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Proprietatea este compusa din :
– 5202,7 mp teren neocupat , reprezentand alei rutiere, spatii de parcare si spatii de depozitare
– 4147,6 mp teren construit, reprezentand hale industriale, spatii de depozitare, unitate service si spatii de administrare.

Spatiile construite sunt formate din doua corpuri de cladiri, una ce deserveste activitatea de productie textile, cu o suprafata de 3587,75 mp, si una ce deserveste activitatea de service auto cu o suprafata totala de 559, 85 mp, sunt in acest moment exploatate si au urmatoarea structura:
1. Hale de productie in suprafata de 2376 mp cu o inaltime de 9 metri, ; doua poduri rulante fiecare cu sarcina utila de 1,6 tone, instalatii de aburi sub presiune , centrala termica industriala, instalatii de aer comprimat, instalatii electrice mono si trifazice, vestiar si grupuri sanitare, instalatii specifice PSI.
2. Spatii de depozitare in suprafata de 779,60 mp, cu o inaltime de 9 metri, compartimentate, dotate cu instalatii mono si trifazice, instalatii specifice PSI.
3. Spatii de administrare in suprafata de 431,90 mp, cu o inaltime de 3 metri, reprezentand birouri, sala de protocol, grupuri sanitare, si dependinte, dotate cu instalatii electrice mono si trifazice.
4. Service auto in suprafata de 559,85 mp , dotat cu activitati de mecanica auto, ITP, tinichigerie si vopsitorie( inclusiv cuptor de vopsit), curent 24V, 220 V, 360V, instalatii de aer comprimat, instalatii sanitare, birouri, magazie de piese, vestiar si grupuri sanitare, instalatii specifice PSI.

Utilitati:
– energie – putere utilizata – 460 KW ; putere instalata- 630 KW
-gaze- reteaua industriala magistrala 1 ( debit de 3 toli)
-apa- Apa Nova
-alimentare cu aburi( maxim 6 bari, 180 grade Celsius)- centrala proprie
– sistem supraveghere video 16 camere exterioare( unitate DVR memorie 3 terrabiti)

PROPRIETATEA SE POATE VINE SI LA CHEIE (INCLUZAND UTILAJELE SI LINIILE PRODUCTIVE, STOCURILE, PORTOFOLIUL DE COMENZI SI CU POSIBILITATEA ASIGURARII ADMINISTRARII AFACERII PE O PERIOADA DE 12 LUNI) LA UN PRET DE 7.000.000 euro NEGOCIABIL.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hala de Productie Spatiu Industrial”

Vendor Information

Product Enquiry