Garsoniera Bloc Nou in Bucurestii Noi la 6 minute de Metrou

Pret de Start: 44.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

2 în stoc

Compara
SKU: 124 Categorie: Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare va ofera spre achizitie prin licitatie online o garsoniera confort 1, decomandata, cu suprafata utila de 32 mp. Este situata intr-un bloc construit in 2013 , renovata complet in 2018 , mobilata si utilata partial ( necesita frigider si canapea) . Situata la Parter din D P 2 M. In zona Bucurestii Noi – Damaroaia la 6 minute de metrou si 5 minute de alte mijloace de transport public.
Beneficiaza de controizare separata la utilati : gaze naturale, apa curenta si curent electric.
Dotata cu centrala termica pe gaz si aer conditionat.

Poate fi considerata garsoniera dubla avand posibilitatea de a monta un living cu bucatarie open space si dormitorul fiind separat.

Se potriveste pentru investitie sau locuit! Chiria normala pe acest tip de garsoniera fiind de cel putin 300 euro.

In zona: Metrou la 6 minute, transport public la 5 minute, Lidl la 5 minute, Parcul Bazilescu la 6-7 minute, magazine, banci.

Pentru detalii suplimentare sau vizionare va asteptam cu un telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Garsoniera Bloc Nou in Bucurestii Noi la 6 minute de Metrou”