Garsoniera 31 mp utili in Vitan langa Stadionul Olimpia

Pret de Start: 41.500 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 1598 Categorii: , Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatie Imobiliara are placerea sa va prezinte o proprietate cu vanzare prin licitatie online:

Garsoniera se afla pe Calea Vitan stradal, in apropiere de Stadionul Olimpia, intr-un bloc de garsoniere construit in 1980.

Zona este foarte usor accesibila, apropiata de mijloacele de transport, gradinita, scoala, piata, magazine, hypermarket. Are vedere stradal.

Blocul este foarte curat, renovat, cu termopane, lifturi renovate. Nu are deloc amenajari, acest lucru constituind avantajul ca aceasta proprietate sa fie renovata pe gustul cumparatorului. Este libera, putand fi predata imediat. FACILITAM CREDITAREA BANCARA.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Garsoniera 31 mp utili in Vitan langa Stadionul Olimpia”

Vendor Information

Product Enquiry