Ferma Ecologica in jud Prahova

Licitatie incheiata

Tip Produs: Proprietate

SKU: 1555 Categorii: , Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatie Imobiliara are placerea sa va prezinte o proprietate cu vanzare prin licitatie online: o ferma ecologica agricola formata din casa si 3 solarii.

Proprietatea este distribuita astfel:
Parter si etaj la constructiile C1, C2, C3 :
C1 – suprafata construita la sol de 274 mp + etaj 274 mp – parter – 1 living, doua bai, un dormitor matrimonial deservit de o baie si un dresing, 2 dormitoare si o baie, bucatarie, camara, camera destinata centralei, garaj ce poate deservi parcarea a 4 masini. Etaj – living, birou, hol, spatiu unde pot fi amenajate 4 dormitoare.
C2 – suprafata construita la sol de 64 mp + etaj 64 mp –parter –  1 dormitor si living, etaj terasa si spatiu de depozitare
C3 – suprafata construita la sol de 87 mp + etaj 87 mp – parterul find compus din doua camere inalte destinate unei activitati de productie, in trecut erau confectionate echipamente de protectie si etajul fiind destinat zonei de cazare pentru muncitori, fiind alcatuit din doua dormitoare, bucatarie, o camera ce in care poate fi amenajata baia.

Intre C1 si C3 sunt amplasate anexele gospodaresti unde au functionat: o ciupercarie, crescatorie porcine – capacitate de cazare – 50 de capete, afumatoare mezeluri, toaleta, spatiu depozitare material lemnos, etajul fiind destinat depozitarii cerealelor.

FERMA ECOLOGICA

Ferma ecologica este compusa din 3 solarii a cate 500 mp fiecare, totalizand suprafata de 1500 mp spatiu protejat, livada aproximativ 2500 mp ce presupune o gama variata de specii pomicole si 500 butasi zmeura si mure, soi remontant (fructifica din primavara si pana toamna tarziu, in cicluri continue), trandafiri de dulceata, plante aromatice, aronia, goji.

In conformitate cu certificatul de conformitate emis de organismul de certificare acreditat de MADR nr. 2-14597-2017, ferma detinuta este atestata ecologic la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Proprietatea este situata in com Rihov fiind la o distanta fata de Municipiul Ploiesti de 15 km, distanta fata de Centura Ploiesti este de 7 km, fata de intrarea din autostrada Bucuresti Brasov – 3 km, fata de autostrada Bucuresti Ploiesti – 3 km.

Istoric Licitatie

Licitatia sa incheiat

Licitatia sa incheiat fara nici o oferta
01/07/2021 0:00Data start licitatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ferma Ecologica in jud Prahova”

Informații furnizor

  • Nume magazin: Licitatie Imobiliara
  • Furnizor: Licitatie Imobiliara
  • Adresă: București
  • Nicio evaluare găsită până acum!

Product Enquiry