Duplex Modern langa Academia Titi Aur

Pret de Start: 63.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 118 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatie Imobiliara are placerea sa va prezinte o proprietate cu vanzare prin licitatie online: o moderna Casa Duplex de 3 camere, cu o curte proprie de 120 mp. Proprietatea este situata in zona Crevedia-Cocani, langa Academia Titi Aur. Loc de parcare 1. Construita in anul 2018.

Suprafata Utila: 90 mp, cu o suprafata Construita de: 125 mp.
Amprenta casei este de: 86 mp.
Curtea are o suprafata totala de: 120 mp
Suprafata totala teren: 256 mp
Deschiderea la drum este de: 10 metri liniari.
Drumul de acces este din piatra si este situat la o Distanta fata de drumul principal asfaltat de: 200 de metri.

Proprietatea este impartita pe Parter Etaj Pod.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, si o Baie.
– La Etaj avem: 2 dormitoare, inca o baie, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare.
Casa este in stadiul final de executie si se va preda la cheie cumparatorului (nemobilata).

Amplasamentul este in Crevedeia-Cocani. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat.
Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori si interior sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Casa este construita din beton/caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.
Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, put, fosa, incalzire electrica, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Peretii interiori sunt din caramida.
Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta.
Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante tripan.
Usa de la intrare este din metal. Cele 2 balcoane sunt deschise.
Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun.
Casa este noua, in curs de finisare iar clientul are posibilitatea de a isi allege pardoseala si finisajele in cadrul bugetului dat.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Duplex Modern langa Academia Titi Aur”