Cladire Reprezentativa de Birouri in Otopeni

Licitatie incheiata

Tip Produs: Proprietate

SKU: 1328 Categorii: , Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatii Imobiliare va prezinta un imobil in Calea Bucurestilor 40 cu intrare din DN1, imobil format din teren 500 mp in spate si cota drum privat; dispus pe 8 nivele (S+Mez+P+4+M), cu o suprafata totala de peste 2200 mp racordat la toate utilitatile, 2000 mp utili, 8 nivele, 300 mp/nivel + mezanin 110 mp, acces direct din DN1, vecinatate Lidl, la 250 ml de McDonalds, si la 300 ml de Primaria Otopeni. Se preteaza pentru activitati diverse – Servicii financiar-bancare (Agentie+Birouri), Cladire de Birouri, Reprezentanta, Ambasada, Consulat, Exclusive Rezidence, Hotel (3,4 sau chiar 5 stele functie de investitie).

Proprietatea se compune din 3 imobile respectiv, cladirea de 8 nivele, calea ce acces ce are cadastru separat si un teren de 500 mp (dreptunghi) situat langa cladire si pe care se poate edifica alte corpuri de cladire, totul la pretul de mai sus, adica 2.500.000 euro. calea de acces spre terenul din spatele cladirii face parte din drumul privat care leaga DN1 de Strada Tibles ce face legatura cu interiorul orasului (este drumul pe care se intra la Lidl din interiorul Otopeniului, Lidl vecin cu proprietatea pe care o vindem).

Otopeniul, ca localitate a cunoscut in ultimii 30 de ani o importanta dezvoltare urbanistica trecand de la statutul de comuna la cel de oras in anul 2000.

Amplasat in nordul capitalei, dezvoltandu-se pe stanga si pe dreapta DN1 (mai mult pe partea dreapta pe sensul de mers catre Ploiesti) Orasul Otopeni este cunoscut mai ales datorita Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti si Institutului de Geriatrie Ana Aslan.

Aeroportul a reprezentat pana nu demult principalul factor de dezvoltare pentru zona, acum insa, odata cu dezvoltarea pe verticala datorata lipsei terenurilor ce au caracteristici interesante pentru dezvoltatori, apropierea fata de aeroport si implicit de culoarul de zbor creaza dificultati in ceea ce priveste dezvoltarea pe vertical, de aceea cand mergem spre aeroport, imediat ce am trecut de centura Bucurestiului si am intrat in Otopeni (pana nu demult localitatea care raporta cel mai mare venit pe cap de locuitor) constatam ca nu intalnim cladiri inalte.

Cererea de imobile cu caracteristici ajustabile care isi pot schimba usor destinatia si pot fi transformate usor in Cladire de Birouri in Hotel sau Bloc -Cladire Rezidentiala- cu apartamente spatioase la standarde inalte cu suprafete mari si facilitati de parcare, cu doua iesiri, cu posibilitati de scara interioara, cu lift interior, ne-au indreptat atentia catre imobilul din Calea Bucurestilor 40.

Istoric Licitatie

Licitatia sa incheiat

Licitatia sa incheiat fara nici o oferta
01/07/2021 0:00Data start licitatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cladire Reprezentativa de Birouri in Otopeni”

Informații furnizor

  • Nume magazin: Licitatie Imobiliara
  • Furnizor: Licitatie Imobiliara
  • Adresă: București
  • Nicio evaluare găsită până acum!

Product Enquiry