Reducere!

CASA MODERNA CU TEREN DE 400 MP LANGA BUFTEA

Pret de Start: 93.900 
Cotatie Curenta: 91.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

2 în stoc

Compara
SKU: 926 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte o Moderna Casa individuala de 4 camere, cu o curte proprie de 300 mp. Proprietatea este situata in zona Darza, langa Buftea. Locuri de parcare 2. Construita in anul 2018.

Suprafata Utila: 140 mp, cu o suprafata Construita de: 158 mp.
Amprenta casei este de: 80 mp.
Curtea are o suprafata totala de: 300 mp
Suprafata totala teren: 400 mp
Deschiderea la drum este de: 20 metri liniari cu deschidere pe 2 fronturi.
Drumul de acces este asfaltat si are toate utilitatile pe el.

Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Pod.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie si un Dormitor.
– La Etaj avem: 3 dormitoare, inca o baie, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare.
Casa se vinde ne-mobilata.

Amplasamentul este in comuna Darza, o zona in plina dezvoltare, sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de orasul Buftea.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori si interior sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Casa este construita din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.
Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Peretii interiori sunt din caramida.
Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 16 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante.
Usa de la intrare este din metal. Balconul de la etaj este deschis.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa.
Din fata imobilului, cu masina se ajunge in Nordul Bucurestiului in cca 25 de minute.
Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).

Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa.
Casa este noua, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.
Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CASA MODERNA CU TEREN DE 400 MP LANGA BUFTEA”