Reducere!

CASA MARE IN COMPLEX REZIDENTIAL LA STRADA LANGA BUFTEA

Pret de Start: 104.000 
Cotatie Curenta: 97.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
Cod produs: 814 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare va prezinta spre achizitie prin licitatie online o Casa Spatioasa Individuala de 4 camere, cu o curte proprie de 320 mp. Proprietatea este situata in Darza, langa Buftea. Loc de parcare 2. Construita in anul 2018.

Suprafata Utila: 130 mp, cu o suprafata Construita de: 161 mp.
Amprenta casei este de: 82 mp.
Suprafata terasei acoperite: 20 mp
Curtea are o suprafata totala de: 320 mp
Suprafata totala teren: 400 mp
Deschiderea la drum este de: 22 metri liniari.
Drumul de acces este din piatra si este situat la o distanta fata de drumul principal asfaltat de: 8 metri.

Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Pod.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie, Hol.
– La Etaj avem: 3 dormitoare, 2 bai, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla spatiul de depozitare.
Casa se vinde nemobilata.

Amplasamentul este in Darza, o zona sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat fiind aproape de orasul Buftea.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori si interior sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Casa este construita din beton/caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip Porotherm, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: gaz, electricitate, put, fosa, TV si internet fibra optica.

Casa este noua, in curs de finisare iar clientul are posibilitatea de a isi alege pardoseala si finisajele in cadrul bugetului dat.
Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.
Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta.

Dormitorul principal are o suprafata de 16 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante, tripan. Usa de la intrare este din metal.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun, supermarketuri, scoala, gradinita.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CASA MARE IN COMPLEX REZIDENTIAL LA STRADA LANGA BUFTEA”