Reducere!

Casa Duplex Spatioasa in Corbeanca (Tamasi)

Pret de Start: 110.000 
Cotatie Curenta: 104.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 1251 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte o Casa duplex de 5 camere, cu un teren propriu de 332 mp. Proprietatea este situata in zona Tamasi, langa Corbeanca. Locuri de parcare: 2. Construita in anul 2016.

Suprafata Utila: 120 mp si o suprafata Construita de: 178 mp
Amprenta casei este de: – mp
Curtea are o suprafata totala de: 245 mp
Suprafata totala teren: 332 mp
Suprafata terasa: 19 mp
Deschiderea la drum este de: 13 metri liniari.
Drumul de acces este asfaltat.

Proprietatea este impartita pe Parter + Etaj + Mansarda.
– La Parter avem: Living, Bucatarie, o Baie, Debara si Terasa.
– La Etaj avem: 3 dormitoare, inca o baie, hol si dressing.
– La Mansarda/Pod se afla amenajata inca o camera ca spatiu de depozitare.
Casa se vinde complet mobilata si dotata.

Bucataria este separata, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.
Baia de la parter are dus iar cea de sus are cada, peretii sunt placati cu gresie si faianta. Dormitorul principal are o suprafata de 12 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.

Amplasamentul este in Corbeanca. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, un aer curat, fiind foarte aproape de padure.
Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm.

Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor.
Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip trafic intens. Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate si sunt din lemn. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.
Casa este izolat fonic, scara interioara din beton armat placata piatra naturala, Acoperiș din țiglă metalica Wetterbeste. Vila integrata într un ansamblu rezidențial. Drum acces asfaltat. Curte generoasa împrejmuita cu gard. Gradina amenajata cu gazon și plante. Loc de joaca pt copii. Servicii de administrare cu acces securizat si iluminat public.

Costuri de întreținere scazute. Cheltuielile de mentenanta sunt reduse, se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).
Avand in vedere suprafata generoasa a curtii, se pot parca mai multe masini, fara vreo taxa inclusa.
Casa este renovata si imbunatatita cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Casa Duplex Spatioasa in Corbeanca (Tamasi)”