Apartament Spatios cu 2 Camere in Brancoveanu

Licitatie incheiata

Tip Produs: Proprietate

Pretul Minim de Vanzare NU a fost atins

SKU: 162 Categorie: Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte un foarte spatios apartament de 2 camere, decomandat situat in zona Brancoveanu, la cca 10 minute de mers pe jos de statia de metrou. Locuri de parcare: 1. Blocul este construit in anul 1982.

Suprafata Utila: 58 mp si o Suprafata Construita de: 66 mp fiind situat la etajul 4 din 4.
Bucataria este separate. Baia are cada si o suprafata de 4 mp.
Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante.
Usa de la intrare este din metal. Balconul este inchis.

Apartamentul se vinde partial mobilat. Amplasamentul este in Brancoveanu. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat, fiind aproape de metrou Brancoveanu.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida.
Aerul conditionat precum si incalzirea prin termoficare asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil. Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, metrou si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.

Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 30 Lei/ luna. In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare.

Apartamentul este renovat si imbunatatit avand instalatia electrica si termica refacuta. Finisaje de buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Istoric Licitatie

Licitatia sa incheiat

Licitatia sa incheiat fara nici o oferta
01/07/2021 0:00Data start licitatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apartament Spatios cu 2 Camere in Brancoveanu”

Informații furnizor

  • Nume magazin: Licitatie Imobiliara
  • Furnizor: Licitatie Imobiliara
  • Adresă: București
  • Nicio evaluare găsită până acum!

Product Enquiry