Apartament Select de 3 camere in Bucurestii Noi la 4 min Metrou

Pret de Start: 112.000 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

2 în stoc

Compara
SKU: 125 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare va ofera spre achizitie un apartament cu 3 camere confort 1, decomandat, cu suprafata utila de 89 mp 7 mp balcon. Este situat intr-un bloc cu cate un apartament pe etaj, construit in 2008 si renovat complet in 2016, la etajul 2 din P 2 in zona Bucurestii Noi in apropiere de transport public si metrou Jiului. Are 3 camere (sufragerie si 2 dormitoare) , 2 debarale mari , 2 bai mari ( una cu dus si una cu cada pe colt) , 1 balcon si o logie , bucatarie mare.

Beneficiaza de curent electric, apa curenta , gaze naturale.
Dotat cu centrala termica pe gaz si aer conditionat.
Bucatarie mobilata si utilata cu : plita , cuptor , hota si frigider.

Apartamentul este situat intr-o vila tip bloc cu cate un apartament pe etaj si are camere spatioase si inalte.

Se ofera garantie 10 ani !
Constructie facuta cu simt de raspundere si finisaje premium !
Pod izolat termic cu spuma si vata minerala, tabla premium, membrana sub tabla.

Posibilitate de achizitonare loc de parcare suprateran.

Structura este din beton armat cu grinzi de beton armat, plansee din beton armate cu fier, fundatie adanca din beton si acoperis tip lindab, geamurile sunt Rehau tripan cu 5 camere , scara este din fier forjat cu granit !

Finisaje: gresie , faianta , parchet , geamuri termopane Rehau, usi interioare de la Pinum, usa metalica la intrare, vopsea lavabila.

– Scara cu trepte imbracate in granit, usa de metal decorata cu elemente din fier forjat si balustrada din din fier forjat si lemn.

In apropiere : scoli ,gradinite, piata , magazine : Mega Image , Kaufland , Lidl, Metrou Jiului la 5 minute, farmacii , clinci medicale, transport in comun : tramvaie, troleibuze ,autobuze.

Daca iti doresti un apartament intr-o zona fara foarte mult trafic, plina de pomi , aproape de metrou , piata , scoli , gradinite , atunci acest apartament este pentru tine !

Pentru mai multe detalii sau vizionari va asteptam cu un telefon.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apartament Select de 3 camere in Bucurestii Noi la 4 min Metrou”