APARTAMENT RENOVAT 2 CAMERE IN AVIATIEI LA 2 MINUTE DE METROU

Licitatie incheiata

Tip Produs: Proprietate

SKU: 874 Categorie: Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 2 camere, decomandat situat in zona Aviatiei, langa metrou. Loc de parcare 1. Blocul este construit in anul 1985.

Suprafata Utila: 55 mp, cu o suprafata Construita de: 61 mp.
Apartamentul se vinde nemobilat dar la cerere se poate vinde si mobila.

Amplasamentul este in Nordul Capitalei. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, cu un aer curat, fiind situate la doar 200 de metri de statia de metrou si 400 metri de Mall Promenada.

Apartamentul este single, si se afla la etajul 1 din 4. Blocul este reabilitat, instalatia electrica refacuta.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exterior/interiori sunt realizati din caramida. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Apartamentul este construit din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de 10 cm grosime, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Bucataria este noua, complet mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.

Baia are cada si o suprafata de 5 mp. Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Balconul este inchis.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, metrou si alte mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, cresa, supermarket, mall, etc.

Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 20 Lei/ luna.

In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare.

Apartamentul este modernizat, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinut.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.
Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.
Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Istoric Licitatie

Licitatia sa incheiat

Licitatia sa incheiat fara nici o oferta
01/07/2021 0:00Data start licitatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „APARTAMENT RENOVAT 2 CAMERE IN AVIATIEI LA 2 MINUTE DE METROU”

Informații furnizor

  • Nume magazin: Licitatie Imobiliara
  • Furnizor: Licitatie Imobiliara
  • Adresă: București
  • Nicio evaluare găsită până acum!

Product Enquiry