Apartament Modern cu 3 Camere in Mogosoaia

Pret de Start: 73.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

1 în stoc

Compara
SKU: 184 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 3 camere (cu doua bai), decomandat situat in Mogosoaia, langa parcul Mogosaia. Locuri de parcare: 1. Blocul este construit in anul 1980 si reabilitat termic in anul 2017.

Suprafata Utila: 78 mp si o Suprafata Construita de: 89 mp fiind situat la etajul 2 din 3.
Bucataria este separate cu finisaje din marmura, complet utilata si mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.
Apartamentul are doua bai cu dus/cada.
Dormitorul principal are o suprafata de 12 mp.
Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante.
Usa de la intrare este din metal. Balconul este inchis.

Apartamentul se vinde complet mobilat si dotat. Amplasamentul este in Mogosoaia. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste si un aer curat, fiind foarte aproape de padurea, lacul si parcul Mogosoaia.

Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat rezistent la un grad seismic mare. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida.
Exteriorul este izolat termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare, realizate cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor.
Aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu marmura/gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camere avem parchet de tip traffic intens si marmura pe hol.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, si alte mijloace de transport in comun, supermarket, scoala, gradinita, cresa, farmacie/spital, etc.
Din fata imobilului, cu masina se ajunge in P-ta Victoriei în 25 de minute.

Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 20 Lei/ luna. In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare.

Apartamentul este renovat si imbunatatit avand instalatia electrica si termica refacuta. Finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinuta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.
Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apartament Modern cu 3 Camere in Mogosoaia”