APARTAMENT LUX 3 CAMERE SI 100 MP UTILI IN BUCURESTI

Cotatie Curenta: 72.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Puteti face oricand o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-720-420-200. Completati formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii.
Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Licitatia se termina la: 31/01/2019 12:00

Compara
Cod Produs: 911 Categorie: Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte un apartament de 3 camere, semi-decomandat situat in Bucuresti pe Sos. Turnu Magurele. Loc de parcare inclus. Blocul este construit in anul 2018 si are cate un apartament pe etaj.

Suprafata Utila: 100 mp, cu o suprafata Construita de: 122 mp.
Format din: living, bucatarie semi-inchisa, 2 dormitoare, 2 bai, 1 balcon.
Apartamentul se vinde nemobilat.

Amplasamentul este foarte aproape de Bucuresti. Zona este sigura, cu zgomot si poluare redusa.

Apartamentul este single, si se afla la etajul 1 din 3. Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exterior/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Apartamentul este construit din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip POROTHERM, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.

Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Dormitorul principal are o suprafata de 24 mp. Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Balconul este deschis.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun, supermarket, gradinita, scoala, cresa, etc.
Apartamentul are loc de parcare inclus. Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate). Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 20 Lei/ luna.

Apartamentul este nou, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinut.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt.
Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „APARTAMENT LUX 3 CAMERE SI 100 MP UTILI IN BUCURESTI”