APARTAMENT ELEGANT CU 2 CAMERE IN BUCURESTII NOI

Pret de Start: 69.900 

Tip Produs: Proprietate

Timp ramas:

Licitatie se termina in: 31/12/2021 0:00
Timp de referinta: UTC +2

Compara
SKU: 774 Categorie: Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatii Imobiliare va prezinta spre achizitie prin licitatie online un apartament de 2 camere, semi-decomandat situat in zona Bucurestilor Noi, langa Metrou Jiului. Loc de parcare 1. Blocul este construit in anul 2013.

Suprafata Utila: 48 mp, cu o suprafata Construita de: 56 mp.
Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.

Amplasamentul este in Bucurestii Noi. Zona este sigura, fara zgomotul si poluarea traficului, remarcanduse prin liniste, cu un aer curat, fiind aproape de Parcul Bazilescu.

Apartamentul este single, si se afla la Parterul unui bloc de 3 etaje.
Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori/interiori sunt realizati din caramida Porotherm. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Apartamentul este construit din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip POROTHERM, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.
Finisajele interioare sunt de foarte buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.
Bucataria este noua, complet mobilata cu mobila realizata pe comanda, din PAL si MDF. Toate eletrocasnicele sunt perfect functionale, unele fiind noi.
Baia are cada jacuzzi si o suprafata de 6 mp.
Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri mari, termoizolante. Usa de la intrare este din metal.
Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB, metrou si alte mijloace de transport in comun, supermarketuri, scoala, gradinita, cresa, banci, etc.

Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).
Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 20 Lei/ luna.

In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare.
Apartamentul este nou, cu finisaje de foarte buna calitate, nu necesita nici o investitie fiind foarte bine intretinut.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Istoric Licitatie

01/07/2021 0:00Data start licitatie

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „APARTAMENT ELEGANT CU 2 CAMERE IN BUCURESTII NOI”

Informații furnizor

Product Enquiry