APARTAMENT DE 3 CAMERE IN MILITARI RESIDENCE

Pret Informativ: 55.900 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Days
Hours
Minutes
Seconds
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
Cod Produs: 997 Categorie: Etichetă:

Descriere

Licitatii Imobiliare va prezinta spre achizitie prin licitatie online un apartament de 3 camere, semidecomandat situat in zona Militari Residence, langa Penny. Loc de parcare disponibil. Blocul este construit in anul 2015.
Suprafata Utila: 66 mp, cu o suprafata Construita de: 69 mp.
Apartamentul se vinde nemobilat.

Amplasamentul este in complexul Militari Residence, este single, si se afla la etajul 2 din 2.
Solutia constructiva aferenta este cea de fundatii continue cu stalpi si grinzi din beton armat si plansee de beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm iar peretii interiori din BCA. Finisajele exterioare constau in tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare.

Apartamentul este construit din beton si caramida rezistenta la un risc seismic mare, izolatie termica este de tip POROTHERM, fatada produsa cu tehnologie de ultima ora, creata special pentru descompunerea noxelor si distrugerea bacteriilor, aerul conditionat precum si incalzirea prin centrala proprie asigura confortul necesar atat pe timp de vara cat si in iarna la un cost accesibil.

Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: apa, electricitate, gaz, canalizare, CATV, internet fibra optica.
Finisajele interioare sunt de buna calitate: pardoseli placate cu gresie/faianta in baie si bucatarie, iar in camera si pe hol avem parchet de tip traffic intens. Peretii interiori sunt din caramida.

Pardoselile din camere sunt placate cu parchet pentru trafic intens. Usile de interior sunt de foarte buna calitate. In fiecare camera sunt montate suficiente prize si intrerupatoare electrice.

Bucataria este de tip open space inclusa in living.
Baia are cabina de dus si o suprafata de 6 mp mp.
Dormitorul principal are o suprafata de 14 mp.

Tamplaria exterioara este realizata din profile PVC prevazute cu geamuri termoizolante. Usa de la intrare este din metal. Balconul este de tip deschis.

Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu: statiile RATB si alte mijloace de transport in comun.
Sunt prezente si SuperMarket-urile Penny.
Întretinerea este mica si se plateste doar ce se consuma (apa, gaz, electricitate).

Curatenia, lumina din bloc si serviciile de salubritate sunt în valoare de cca. 20 Lei/ luna.
In fata blocului sunt prezente suficiente locuri de parcare.

Apartamentul este nou, cu finisaje de buna calitate si este bine intretinut.
Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „APARTAMENT DE 3 CAMERE IN MILITARI RESIDENCE”