Reducere!

Apartament 4 camere Basarabia (Arena Nationala)

Pret de Start: 77.000 
Cotatie Curenta: 75.000 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 1270 Categorie: Etichetă:
Report Abuse

Descriere

Licitatii Imobiliare are placerea sa va prezinte spre achizitie un apartament cu 3 camere situat in zona Bv. Basarabia, in apropierea Arenei Nationale.

Apartamentul este situat la etajul 3/8 al unui imobil construit in anul 1982, care dispune de doua lifturi, ambele reconditionate complet, camere de supraveghere, imobil care urmeaza sa fie reabilitat.
Apartamentul are o suprafata de 71 mp, fiind semidecomandat, proprietarul transformandu-l intr-un apartament cu 4 camere cochet, perfect pentru o familie mare.

Apartamentul este foarte bine intretinut, finisajele sunt calitative, se vinde mobilat, bucataria fiind facuta pe comanda, la fel si cu dressingul din hol.

Zona este una linistita cu multa verdeata, fiind ferita de traficul intens cu acces facil la mijloacele de transport in comun, statia de metrou fiind la 10 min distanta.

Proprietatea are toate actele la zi iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt. Se accepta deasemenea si plata prin credit bancar. La cerere oferim si creditul imobiliar necesar pentru achizitia proprietatii.

Persoanele interesate de aceasta proprietate pot lua legatura cu noi in vederea stabilirii unei vizionari de Luni pana Duminica inclusiv.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apartament 4 camere Basarabia (Arena Nationala)”

Vendor Information

Product Enquiry