Apartament 2 Camere Parcul Carol (Viilor)

Pret de Start: 52.000 

Gasiti mai multe detalii despre aceasta proprietate prezentata de Licitatii Imobiliare in descrierea detaliata din josul paginii. Inainte de a avansa o propunere de pret, faceti o programare pentru vizionare sunand la telefon 0040-788-364-170. Completati apoi formularul de mai jos cu oferta de pret pentru aceasta proprietate iar noi o trimitem direct proprietarului pentru evaluare:

Licitatia se termina in:

Zile
Ore
Minute
Secunde
Licitatia va incepe in cateva ore.

Dupa trimiterea ofertei de pret veti fi contactat de catre un reprezentant al site-ului nostru pentru confirmare si detalii. Oferta Dvs. va fi inaintata proprietarului si va fi listata pe site in cadrul proprietatii.

Compara
SKU: 1805 Categorii: , Etichetă:

Descriere

Va prezentam un apartament cu 2 camere decomandat, fara modificari, etajul 5/7, Viilor, apropiere Parcul Carol (2 minute), Parcul Tineretului (5 minute), Metrou ( o statie), scoli, gradinite, licee.
Blocul este anvelopat, mijloace de transport la scara blocului, blocul este anvelopat, construit 1964, actele sunt la zi, cadastru, intabulare, energetic, ideal pentru investitie, nu are modificari, usa metalica este foarte buna, are si termopane de calitate, nu se aude zgomot, vederea este panoramica, balcon inchis in termopan, orientat spre rasarit, situat intr-o zona placuta, ideal locuit si usor de inchiriat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Apartament 2 Camere Parcul Carol (Viilor)”