DESPRE NOI

Licitatieimobiliara.Ro este primul serviciu de licitatii online dedicat domeniului imobiliar din Romania

Suntem o echipa de agenti imobiliari care doreste sa aduca in Romania un serviciu modern, flexibil si transparent de vanzare si cumparare a imobilelor astfel incat clientii sa fie siguri ca au facut cea mai buna tranzactie posibila.

Daca detineti o proprietate si sunteti interesat sa o vindeti la un pret corect si cat mai repede sau daca sunteti in cautarea unei proprietati, atunci noi suntem incantati sa colaboram oferindu-va un nou serviciu pe piata imobiliara si anume serviciul de licitatii imobiliare online care permite intr-un mod transparent, atat proprietarului cat si cumparatorului obtinerea unui pret corect pentru proprietatea sa.

Daca detineti o proprietate pentru care doriti sa obtineti cel mai bun pret posibil, in cel mai scurt timp si cat mai lipsit de stres, atunci acest serviciu este perfect pentru Dumneavoastra.

Vanzarea unei proprietati poate fi dificila, mai ales daca nu aveti experienta necesara sau daca nu stapaniti arta negocierii. Nu veti sti niciodata daca pretul pe care l-ati obtinut a fost cel mai bun la acel moment, daca conditiile de tranzactionare puteau fi imbunatatite sau cat de sigura este tranzactia.

Pentru ca stim ca o casa poate deveni foarte greu “acasa”, am infiintat licitatieimobiliara.ro, un serviciu care va ajuta sa gasiti locul potrivit pentru Dvs. si familia Dvs. intr-un mod transparent si la un pret corect.

Intr-o lume in care piata imobiliara este destul de haotica dar si intr-o continua miscare, noi va propunem un mediu profesionist de tranzactionare a imobilelor (case/vile, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale si industriale). Intr-o piata in care concurenta ne obligă la diferențiere, serviciul de licitatii imobiliare online aduce un plus de performanta utilizatorilor sai.

Casa Ta – Afacerea Ta – Viitorul Tau, nu sunt simple titluri ale unor articole, rubrici sau categorii. Credem in a gandi diferit si luptam pentru a oferi cel mai bun suport fiecarui client. Telul nostru este sa livram servicii de cea mai buna calitate in orice moment:
– obtinerea unei raport valoare/pret cat mai bun;
– efectuarea tranzactiei intr-un timp cat mai scurt;
– siguranta tranzactiei imobiliare.

Daca aveti nevoie de serviciile noastre nu ezitati sa intrati in legatura cu noi: CONTACT

“Price is what you pay. Value is what you get.”- Warren Buffet. 
Impreuna cu noi aveti garantia ca nu veti pierde niciodata.

X